Здоров’я – турбота спільна

2014-12-03

/Files/images/2014-2015_nr/gruden/szsh6/СЗШ№6_03.12.2014_1.jpg

Здоров’я – турбота спільна

27 листопада 2014 року в комунальному закладі «Середня загальноосвітня школа №6 м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» відбувся міський семінар-практикум учителів основ здоров’я «Забезпечення розвитку інноваційної особистості учня шляхом побудови продуктивної системи навчання через впровадження здоров’язберігаючих технологій».

Заступник директора з навчально-виховної роботи В.А. Гоцелюк ознайомила слухачів семінару з системою роботи закладу щодо впровадження здоров’язберігаючих технологій, виховання культури здорв’я.

Члени Центру фізичного розвитку «Здоров’ятко» для учнів початкових класів (керівники І.Г. Пентій, В.А. Пінчак) показали свої танцювальні вміння та ознайомилися з інформацією про користь овочів і фруктів, а також смакували свіжими соками, визначивши їх складові.

Слухачі семінару відвідали два фрагменти уроків основ здоров’я в 5-А класі «Будь милосердним» (учитель А.В. Усик) та в 7-му класі «Косметичні проблеми підлітків» (учитель В.А. Гоцелюк).

Методист ІМЦ управління освіти виконавчого комітету Орджонікідзевськлї міської ради В.М. Котій відзначив високий рівень підготовки та проведення семінару-практикуму, наголосив, що школа систематично працює з учнями та батьками щодо виховання свідомого ставлення до здоров’я та його збереження.

/Files/images/2014-2015_nr/gruden/szsh6/СЗШ№6_03.12.2014_2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi