Вітаємо переможців!

2014-11-27

/Files/images/dyussh_novini/ДЮСШ_02.04.2014_1.jpg

Спортсмени ДЮСШ у листопаді місяці приймали участь у 3 Всеукраїнських змаганнях та 2 обласних.

Команда акробатів у кількості 15 спортсменів, під керівництвом тренерів Венгер Т.М., Токмань Н.В. та Образцової О.П. взяли участь у Чемпіонаті України, який проходив у м.Львові з 6 по 9 листопада. Змагалися 160 спортсменів з 13 областей України.

Найбільшу кількість винагород завоювали члени нашої команди.

Так, 11 спортсменів стали Чемпіонами України. Це жіночі пари : Слащьова Поліна – Березинська Дарина, Конюшенко Анастасія – Ткаченко Дана, чоловіча четвірка : Шелесько Дмитро, Заульський Спартак, Суховільський Олександр, Зубік Данило і жіноча трійка у складі Калюки Олени, Косенко Дарини і Вакуленко Катерини.

ІІ місце посіла чоловіча пара:Хажанець Іван –Землний Микола;

ІІІ місце змішана пара: Селезньов Олександр – Ткаченко Дана.

У VII Всеукраїнському турнірі з дзюдо, який проходив у м. Києві з 7 по 9 листопада вихованець тренера Сергія Сінілова Артем Бубирь вкотре довів свій спортивний потенціал і став абсолютним переможцем турніру.

І вже в наступних поєдинках на Чемпіонаті України, що відбувся з 14 по 16 листопада на Миколаївщині, Артем Бубирь виборов звання Чемпіона України у ваговій категорії 46 кг. Жуков Вадим став бронзовим призером серед дзюдоїстів, що змагались у ваговій категорії 66 кг..

14-16.11.2014р. на базі ДЮСШ місті пройшли змагання Чемпіонату Дніпропетровської області з волейболу серед дівчат 2001-2002 р.н.

У змаганнях взяло участь 10 збірних команд з міст та районів Дніпропетровської області. Волейболісткам вдалося реалізувати настанови тренера Л.Мурашової і здобути ІІІ місце.

8 листопада 2014 р. у Марганці пройшли змагання Чемпіонату області з гімнастики спортивної серед ДЮСШ. Змагались команди дівчат різних вікових груп з м. Марганця, Павлограду і Орджонікідзе. Змагання передбачали виконання вправ у 4 видах: бруси, колода, стрибок, вільні вправи.

У особистій першості переможницями стали: Коробко Оксана, Почайчук Софія, Панченко Дарина, ІІ місце посіли – Клобукова Тетяна, Устенко Марія, Бадова Анастасія, Зарубіна Вікторія, ІІІ місце – Дюкарєва Ксенія

У командному заліку вихованки тренерів Смирної І.М., Смородової Г.О., Клобукової О.О. та Колпакової Н.М. завоювали ІІ командне місце в області.

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi