Лист пораненому

2014-11-14

/Files/images/2014-2015_nr/noyabr/btdyu/БТДЮ_14.11.2014_2.JPG

Інформація

по КПНЗ «Будинок творчості дітей та юнацтва

м. Орджонікідзе Дніпропетровської області»

про проведену роботу у рамках Всеукраїнської акції

«Лист пораненому»

У Всеукраїнській акції «Лист пораненому», ініційованій Міністерством освіти і науки України, взяли участь і вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва м. Орджонікідзе.

Двадцять один військовослужбовець, що знаходиться на лікуванні чи проходить реабілітацію у військових медичних закладах, внаслідок поранення під час виконання бойових завдань в рамках проведення заходів антитерористичної операції, отримає незабаром листи і малюнки-обереги з найкращими побажаннями одужання.

Кожен з дітей по-своєму підтримав бійця, розповівши про свої досягнення та висловивши щирі слова вдячності. Для нас усіх захисники – справжні герої.

В акції взяли участь вихованці гуртків «Юні журналісти» (керівник Л.О. Коваленко), «Комп’ютерна графіка» (керівник М.М. Савченко), «Кольорове розмаїття» (керівник Л.І. Грищенко), «Палітра» (керівник В.В. Адаменко).

І дорослих і малих об’єднало єдине прагнення миру, адже кожен з нас мріє прокинутися зранку і почути, що в Україні запанував мир і спокій.

У рамках зазначеної акції згідно з планом заходів до Дня захисника Вітчизни, були проведені уроки мужності та пам’яті, «Є професія захищати Батьківщину», усний журнал «Сини - герої України», поетичний калейдоскоп «Я люблю ту країну, де я народився. І я буду її захищати!», а також переглянуто документальні фільми та слайди. Впродовж листопада –грудня у закладі діє виставка дитячих творчих робіт з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва « І дорослі, і малі хочуть миру на Землі!»

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi