Життя - це рух, здоров'я та краса

2014-11-14

/Files/images/2014-2015_nr/noyabr/btdyu/БТДЮ_14.11.2014_1.JPG

13.11.2014р. учнівська молодь прийняла участь у міському фестивалі танцю «Життя - це рух, здоров'я та краса», який проходив в рамках місячника «Молодь обирає здоров'я».

Танець – це рух життя, єдина мова для всіх людей, за допомогою якої ми можемо розбудити свідомість багатьох і спонукати змінити образ мислення та стиль життя на користь зміцнення здоров’я.

На сцені 12 творчих колективів («Флай-денс» СЗШ№8, «Екстрім» ОНСЗШ, «Акцент» СЗШ№4, «Мальви» БТДЮ, «СМАЙЛ» СЗШ№9, «Слоу» СЗШ№8, «Натхнення» СЗШ№6, «Енерджайзер» СЗШ№2, «Пора попарам» НВК№1, «Тріо» ЧНСЗШ, Асоціація юних лідерів «Перлина» - «Енерджайзер» БТДЮ)

показали, який багатий, різножанровий танцювальний світ.І кожний танцювальний колектив довів своїм виступом, що життя - це рух, здоров'я та краса!

Підвела підсумки фестивалю методист управління освіти інформаційно-методичного центру Матвєєва О.О., яка визначила, що уцілому фестиваль відзначився високим організаційним рівнем. Основної мети заходу було досягнуто: головні учасники – учні, здобули багато цінної інформації про власне здоров’я, відкрили для себе розмаїтий світ пластичних, танцювальних, спортивних рухів, навчилися бути вправними і впевненими, отримали емоційне задоволення від насиченого активного життя. Тож висловлюємо щиру вдячність усім, хто брав у ньому участь і допоміг реалізувати такі благородні наміри.

Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi