«Олімпійський рух» в СЗШ № 2

2011-06-16

/Files/images/DSCF0454.JPG

Зранку на подвір’ї СЗШ № 2 прикрашеному стендами з малюнками на олімпійську тематику лунав девіз Олімпійського руху «Вища, спритніше, сильніше». Спортивні команди двох загонів недаремно були названі «Орлята», «Капітошки». «Орлята» вправно розминали ніжки перед забігом, а «Капітошки» прицілювались до мішеней. Свято розпочалося з урочистого шикування. Ведучі згадали історію Олімпійського руху, який для України розпочався в 1952 році. Саме в цей рік українські спортсмени взяли участь в іграх ХV Олімпіади в Хельсінкі.

Підтримуючи традиції минулого, вихованці комунального закладу «Середня загальноосвітня школа № 2 м.Орджонікідзе Дніпропетровської області» взяли участь в естафетах до Дня Олімпійського руху в Україні. Найспритніші, найсміливіші хлопці та дівчата змагалися в силі спритності, витривалості. Змагання провели вихователі Бруско С.М., Заболотна О.В. Найактивнішими вболівальниками стали вихователі загонів, які з особливим хвилюванням стежили за перебігом подій.

Всі вихованці показали себе енергійними, спритними, наполегливими, і як результат – перемогла дружба, але все ж таки в естафеті з бігу стали кращими Кравченко В., Колпакчі Д.; в киданні м’ячика – Біляєв Д., Дацишина Д.; в стрибках у довжину: Андрусенко А., Солоніна Н. Юні волонтери запропонували цікаві спортивні ігри: «Спортландія», «Малі Олімпійські ігри». Діти отримали масу задоволення і заряд бадьорості від участі у змаганнях.

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi