• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Здорова дитина – майбутнє України»

«Здорова дитина – майбутнє України»

2014-11-12

/Files/images/2014-2015_nr/noyabr/kdnz21/КДНЗ№21_12.11.2014_1.JPG

«Здорова дитина – майбутнє України»

11 листопада в комунальному дошкільному навчальному закладі №21 в рамках листопадової акції «Здорова дитина – майбутнє України» пройшли такі заходи: вистава «Пригоди дівчинки Нехотілочки», практичні заняття соціально-ігрового проектування та дидактичні ігри: «Дорожнє доміно», «Дорога до дитячого садка», «Розстав знаки», «Склади шлях за дорожніми знаками», гра-тренінг «Увага! Автомобіль!» яка дала змогу дітям в ролях програвати доцільну поведінку в нестандартних ситуаціях на дорозі та розв’язувати проблемні завдання.

Окреслені форми роботи дали змогу на практиці вивчити правила безпечної поведінки на вулицях та на дорозі завдяки створеним проблемним ситуаціям. Застосування отриманих знань в різних життєвих ситуаціях сприяє збагаченню у дітей власного досвіду безпечної поведінки в неординарних ситуаціях, які можуть виникати на дорозі та в повсякденному житті.

Особливий інтерес у дітей викликало залучення батьків до практичних занять, виготовлення разом з ними атрибутів для куточка безпеки.

Підбиваючи підсумки проведеної роботи, можемо стверджувати, що нам вдалося досягти позитивного впливу на поведінку дітей на дорозі та довкіллі.

/Files/images/2014-2015_nr/noyabr/kdnz21/КДНЗ№21_12.11.2014_2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi