Тиждень здоров'я дитини

2014-11-10

/Files/images/2014-2015_nr/noyabr/kdnz18/КДНЗ№18_10.11.2014.JPG

З 03 по 07 листопада 2014 р. в рамках щорічної листопадової акції «Здорова дитина – майбутнє України» в комунальному дошкільному навчальному закладі №18 «Барвінок» м.Орджолнікідзе Дніпропетровської обл. проходив Тиждень здоров'я дитини. Було проведено виховні заходи, заняття, конкурси, вікторини з питань валеологічного виховання із залученням педагогічних працівників і дітей.

Для педагогів проведено перегляд презентації «Школа здоров'я».

Була надана консультативна допомога вихователям з проведення заходів «Тижня здоров'я» завідувачем Ревуцькою Л.О., вихователем – методистом Сокур Н.Г, практичним психологом Ляховою В.І., старшою медичною сестрою Бутхорейт Т.С. У проведенні «Тижня здоров'я» прийняли участь 5 груп дошкільного віку.

В ігровій формі малюки закріпили поняття про здоров'я та здоровий спосіб життя (на прикладі вчинків героїв казок та мультиплікаційних фільмів): «Малятко здоров'ятко», «Щоб не сталося біди», «Поради малюкам від Андрійка - Нехворійка».

Педагогами для батьків була оформлена наочність у батьківських куточках, розроблено поради. рекомендації та пам’ятки: «Це повинен знати кожен», «Правильне надання першої допомоги».

Кiлькiсть переглядiв: 107

Коментарi