Проект "Еко-зв'язок Київстар"

2014-10-26

/Files/images/2014-2015_nr/jovten/szsh6/сзш№6_26.10.2014.jpg

Проект "Еко-зв'язок Київстар"

Департаментом освіти і науки облдержадміністрації (директор О.І.Демчик) та телеком-оператором „Київстар” (керівник проекту у Дніпропетровській області А.В.Лаврентьєва) протягом квітня-вересня 2014р. було проведено соціально-екологічний проект (Конкурс) „Еко-зв’язок Київстар”. Проект направлений на формування культури збереження природних ресурсів. „Київстар” пропонував збирати та здавати на утилізацію телефони, відпрацьовані батарейки, акумулятори мобільних телефонів для збереження нашої планети чистою.

Протягом вищевказаного періоду учні КЗ «СЗШ № 6» впроваджували соціально-екологічний проект «Давайте дружити з довкіллям!», метою якого є створення системи збору відпрацьованих батарейок для їх подальшої утилізації.

Очистка забруднених ресурсів – справа не з дешевих. Тому набагато простіше реалізовувати технології по переробці батарейок, для того щоб попередити їх викид в навколишнє середовище.

Учні школи в рамках конкурсу зі збору батарейок для подальшої утилізації зробили загальний вклад в збереження довкілля - зібрали та відправили на утилізацію 24 жовтня 2014 року 11,5 кг батарейок!

Представники від «Київстар» вручили педагогу-організатору школи Н.С.Домніцькій, відповідальній за цей проект, Диплом (нагороджується КЗ «СЗШ № 6 м.Орджонікідзе») за активну турботу про довкілля та реалізацію проекту «Еко-зв'язок Київстар».

Найактивніших 20 учнів школи було нагороджено значками «Еко-зв'язок Київстар».

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi