Їх праця завжди творча

2012-03-28

/Files/images/novini/IMG_0588.jpg

Пролунав останній березневий дзвінок у кз «СЗШ №2». Гомінка дітвора залишила класи та коридори школи. На деякий час тут запанувала тиша. Але лише на короткий час, бо вже після вихідних по коридорах школи чутно дитячі голоси. Це учні прийшли до своїх наставників, щоб отримати консультації з тем, які вивчалися протягом цього семестру, та з підготовки до ДПА. У кабінеті фізики Балихіна Л.А. пояснює складні математичні питання Коновалову А., учневі 10-Б кл., а також Купченку С., учневі 9-А кл. Дружним колективом поспішають випускники 11-Б кл. до Друзь Н.І., яка проводить консультацію до ДПА та ЗНО з історії України. Випускники 9-Б кл. разом з Каращук Н.Г. удосконалюють свої вміння в написанні диктанту.
Стешенко Н.М. проводить підготовку команди 8-Б кл. до участі у змаганнях юних пожежників.
У канікулярний період не припинили своєї роботи і творчо обдаровані діти, активні учасники міських та регіональних конкурсів у номінації «Образотворче мистецтво» Щербакова Аліна, Дацишина Дар’я (9-Б кл.). А в номінації «Декоративно-прикладна творчість» Шавиріна Карина (9-Б кл.), Похиленко Вадим (11-А кл.), Шматько Дмитро (11-Б кл.), Циганок яків (8-А кл.), Чорнокуренко Олександр (8-А кл.), Шевченко Владислав (8-А кл.), Білоцерківська Наталія (11-А кл.) разом з учителями праці Череп Т.В. та Михайленко Г.Л. взяли участь у міській виставці науково-технічної творчості школярів.
Ентузіасти 9-Б кл. разом з Гузєвою Надією Іванівною (членом батьківського комітету) вивчають складні позиції танго, а учні 11-х класів готуються до свого першого вальсу.

Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi