• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ЮНІ ЗВ’ЯЗКІВЦІ ОРДЖОНІКІДЗЕ ДОЛАЮТЬ НОВІ РУБЕЖІ

ЮНІ ЗВ’ЯЗКІВЦІ ОРДЖОНІКІДЗЕ ДОЛАЮТЬ НОВІ РУБЕЖІ

2012-01-23

Похвалитися хорошими результатами на радіоаматорській ниві, які нещодавно здобули на змаганнях високих рівнів з радіозв’язку на коротких хвилях, сміливо можуть вихованці майстра спорту з радіозв’язку на коротких хвилях СРСР та України Миколи Голуба.
Так, за підсумками змагань «Міні – тест ЮТ України» , що відбулися 04.01.2012 року , юні прихильники радіоспорту нашого міста посіли ІІІ почесне командне місце і стали переможцями серед дівочих команд. Орджонікідзевська команда була однією з не багатьох, що нараховувала в своєму складі виключно дівчат! Це учні 9 класу, вихованки Будинку творчості дітей та юнацтва Тюра Віолета, Гаврюк Олена, Копаниця Єлизавета та Гасало Олена.
21.01.2012 року дівчата також взяли участь у молодіжних міжнародних змаганнях « Сто шагов в небеса».
Гурток колективної радіостанції з радіозв’язку на КХ вже давно є одним з провідних молодіжних колективів України, що має на своєму рахунку такі високі успіхи. І випередити його під силу лише одиницям радіолюбительських колективів країн далекого та близького зарубіжжя. Тож ми щиро пишаємось досягненнями любителів-початківців радіоспорту і бажаємо тримати марку й надалі.

Кiлькiсть переглядiв: 153

Коментарi