• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Діти здорові – основа держави, щасливе майбутнє, надія і слава!

Діти здорові – основа держави, щасливе майбутнє, надія і слава!

2014-06-13

/Files/images/kdnz21/2014_rk/КДНЗ№21_13.06.2014_2.JPG

Матеріали публіцистичного характеру,
присвячені подіям у КДНЗ № 21

06 червня 2014 року в комунальному дошкільному навчальному закладі № 21 «Казка» (ясла-садок) комбінованого типу художньо-естетичного спрямування пройшло засідання міського клубу для молодих батьків на тему: «Діти здорові – основа держави, щасливе майбутнє, надія і слава!». На святі були присутні почесні гості: Клапко І.Г. – начальник відділу у справах сім’ї та молоді, Кравченко Н.І.- начальник у справах дітей, Рубаха Г.П. – начальник управління освіти, Чергинець Г.М. – завідувач міського психолого-медико-педагогічного центру.

Клапко Ірина Геннадіївна начальник відділу у справах сім’ї та молоді привітала всіх присутніх з початком літньо-оздоровчої кампанії та завірила, що для відпочинку дітей в нашому місті створені належні умови для забезпечення оздоровлення, збереження життя дітей та подальшого формування їхньої життєвої компетентності. Ми знову зібралися в нашому спільному родинному колі, щоб разом навчитися, як не розхлюпати золоте озерце дитячої душі і створити сприятливі умови для оволодіння дитиною важливою наукою – мистецтвом життя!

Де веселка палає,

Сміх дитячий лунає,

Де батьківські звучать голоси…

Є країна надії,

Сподівання і мрії.

Цю країну відкриємо я і ти.

Такими словами ведучі розпочали роботу батьківського клубу.

Основою повноцінної, щасливої дитини є фундамент із психічного та фізичного здоров’я, а також забезпечення її прав.

Під час практичної роботи звернулися до «трьох китів» та започаткували «Червону книгу Дитинства», яку кожна родина отримала в дарунок. Казковий Колобок повів присутніх стежинами казок та до Палацу Прав Дитини. Батьки із задоволеннями розв’язували складні ситуації по безпеці життєдіяльності, які супроводжувалися виступами дітей в яскравих костюмах з казок: «Кицькин дім», «Троє поросят», «Вовк та семеро козеня», «Умій почекати».

Чарівна подорож до Палацу Прав Дитини ще раз нагадала батькам, що ніхто не повинен порушувати права дитини і всі, хто є на білім світі мають право бути й жити.

Кожна родина підготувала домашнє завдання розігрування ситуацій, які дуже сподобалися присутнім.

Все свято пройшло в піднесеному настрої та надовго запам’ятається і дітям, і дорослим. Отримані знання під час заходу, знадобляться під час літнього відпочинку та оздоровлення і дітям, і їх батькам. Ми можемо з впевненість сказати, що крокуючи нашою планетою ДИТИНСТВА, наші дошкільнята будуть: спритні, активні, швидкі, гнучкі, творчі, креативні, допитливі, веселі, емоційні, інтелектуальні, приязні, привітні, щирі; засмаглі, загартовані та компетентно розвинені особистості.

Хай радість і сонце заглянуть в віконце,

Відкриємо двері для щастя й тепла.

Хай сила прибуде, здоров’я зміцніє

На щедрі, на довгі, на многі літа

Хай будуть діти щасливі та єдині,

В нашій вільній Україні!

Хай їх завжди супроводжує

Мамина ласка, татова любов

Та батьківська порада!

/Files/images/kdnz21/2014_rk/КДНЗ№21_13.06.2014_1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi