КАЛЕЙДОСКОП ТАБІРНОГО ЖИТТЯ

2014-06-12

/Files/photogallery/635/СЗШ№9_12.06.2014_оздоровлення_1.JPG

Комунальний заклад «Середня загальноосвітня школа № 9

м.Орджонікідзе Дніпропетровської області»

КАЛЕЙДОСКОП ТАБІРНОГО ЖИТТЯ

02 червня 2014 дитячий оздоровчий заклад відпочинку-табір з денним перебуванням «Усмішка» на базі КЗ «СЗШ № 9» гостинно запросив дітлахів школи на літній відпочинок. Цього дня відбулося урочисте відкриття табірної зміни.

Емоційно, радісно пролунали речівки, девізи загонів. У таборі їх вісім, кожен має свої традиції, загонову пісню, свій актив.

Кращі художники взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті «Хай завжди буде сонце!»

Кожен загін підготував візитку. Виступи дітей відзначені оригінальністю, емоційністю та гарним настроєм.

Життя у таборі розпочалося з Дня охорони навколишнього середовища. Щоб затишно і гарно було у нашому містечку, і ми відчували себе справжніми господарями, провели акцію «Боротьба з Королем сміття».

Загін «Сонечко» (наймолодший у таборі) виготовили рекламні плакати «Бережи красу довкілля». Гуртом відвідали Театр екологічної моди. Виявляється, які оригінальні, практичні, вишукані костюми можна виготовити із звичайних відходів. Серед кращих костюми «Україна єдина» (загін «Сонечко»), «Загадкова принцеса» (загін «Капітошки»), костюми на будь-який смак приготували вихованці загону «Фантазери».

День туриста розпочався з вікторини «Віконечко в природу» та цікавої гри-подорожі «Різнобарвними стежками». Теплого, сонячного дня дітям приємно було відпочити серед гарної природи, подихати свіжим повітрям, знайти своє завдання у вигляді чарівних метеликів та виконати завдання на туристичних станціях.

З першого дня у таборі працює жива газета «220В», яка цікавими фактами з життя табору розкриває чарівність і загадковість щоденного відпочинку.

Побути журналістами змогли всі, підготувавши матеріали з життя загонів до Дня журналіста.

У ДЗВ «Усмішка» працюють різноманітні гуртки: «Веселі нотки»(керівник Якимова Н.Л.), «Юні таланти» (керівник Тетеря Н.І.), «Юні друзі книги» (керівник Висоцька М.О,), комп’ютерний гурток (керівник Плужник О.В.).

А ще можна досхочу грати у теніс, футбол, плавати у басейні, грати у різні ігри.

Життя в таборі продовжується, а попереду ще так багато цікавого.

Заступник директора з виховної роботи Бурбан О.Г.

/Files/photogallery/635/СЗШ№9_12.06.2014_оздоровлення_2.JPG

/Files/photogallery/635/СЗШ№9_12.06.2014_оздоровлення_3.JPG

/Files/photogallery/635/СЗШ№9_12.06.2014_оздоровлення_4.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 87

Коментарi