Останній шкільний бал

2014-06-04

/Files/images/ltsey_novini/2014_rk/Ліцей_04.06.2014_1.JPG

Комунальний заклад

«Загальноосвітній ліцей м. Орджонікідзе Дніпропетровської області»

Останній шкільний бал

До кожного раз в житті приходить свято- останній шкільний бал. Вцей день ліцей традиційно повниться квітами, посмішками, хвилюванням. По-сімейному проводжає випускників у нелегке, доросле життя колектив педагогів. Вчительська та батьківська пам'ять обов’язково повертається в ці хвилини у дитинство. Одинадцять років тому привели до ліцею цих красунь і вишикуваних хлопців батьки. Саме тут їх навчили писати й читати, дружити й любити, співчувати й працювати, мріяти й досягати своєї мети.

Цього року ліцей пишається своїми медалістами: Медведєвою Олександрою, Мокрухою Іриною, КочневимІллєю, Кравченко Юрієм,Михайлюком Владиславом, які показали високі досягнення у навчанні.

Це свято мало свою особливість : на урочистості до ліцею завітав народний депутат України Андрій Федорович Шипко. Зі словами привітань він звернувся до педагогічного колективу, до випускників, закликавши юнь не забувати рідний ліцей, батьківських порад, мудрих настанов вчителів. Щиро побажав випускникам успіхів та щастя у подальшому житті. Іменним годинником від народного депутата України була нагороджена вчителька хімії Ірина Володимирівна Бещасна.

У прощальному шкільному вальсі закружляли 39 випускників . Сузір’я Інтелектуалів, яке складається із розумних, старанних ліцеїстів, які досконало володіють точними науками, а також творчих людей, обізнаних у хіміко-біологічній сфері, з легкістю полетить у міжгалактичний простір, щоб пройтися Чумацьким шляхом наук і знайти саме своє, потрібне, правильне місце склали учні: Бойко Ілля,Коваль Олексій,Курач Юлія,Палієнко Карина.

Сузір’я талановитих, які робили наше життя цікавим, не давали нам сумувати склалося з Буніної Тетяни, ВолянськоїАльони, Грищенко Катерини,Нагорного Артура, Кушнір Ірини.

Сузір’я «Надійних та вірних друзів» склали Братіщенко Аліна, Карпенко Кирило, Кірюхін Артем, Плєхов Даниил, Пархоменко Денис, Сидор Віталій, Скляренко Катерина.

Зірки мистецтва робили буденні дні святом, творили для всіх, вражали своїми малюнками:Кравець Едіта, Майстренко Анна, Проскуряков Богдан, Трунов Дмитро.

Сузір’я зірок спорту гідно склали : Бойко Олексій, Гулаку Євген, Костюк Євген, Кайс Фаді, МазуренкоТетяна, Стрельцову Андрій, Фомін Андрій, Шипота Ігор.

Сузір’я Туристів склали:Бринза Євгенія, Малигін Олександр,МількевічДар’я,Рудь Олена, Семак Антон.

Випускний… Скільки у ньому спогадів, мрій, сподівань. Нехай всі знання та досвід, який ви отримали у ліцеї, стануть для вас надійною основою у виборі майбутньої професії, свого покликання. Ми віримо у вас, у ваші сили. Хай щасливими будуть ваші життєві дороги.

Кiлькiсть переглядiв: 185

Коментарi