• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Батьківська конференція «Школа - родина. Кроки співпраці»

Батьківська конференція «Школа - родина. Кроки співпраці»

2014-05-23

/Files/images/6shkola_novini/2014_rk/СЗШ№6_23.05.2014_1.JPG

Батьківська конференція «Школа - родина. Кроки співпраці»

Традиційно на прикінці навчального року у школі проводиться загальношкільна підсумкова конференція.

Тільки разом з батьками, спільними зусиллями,

вчителі можуть дати дітям велике людське щастя.

В.А. Сухомлинський

22 травня 2014 року в КЗ «СЗШ № 6» підвели підсумки навчально-виховного процесу за 2013-2014 навчальний рік, зібравши чергову конференцію педагогічного колективу, батьківського комітету, ради, піклувальної ради та громадськості. Розпочалась вона традиційно з оголошення плану та регламенту роботи.

На зустрічі були присутні 95 учасників конференції: адміністрація школи, вчителі, батьки, учні та гості.

Іздоповіддющодоважливостіспівпрацібатьківізпедагогічнимколективом як запорукиуспіхудітей, а також про численніздобутки не лише на рівнішколи, а й міста та областівиступила Галина Романівна. Звіткерівникаохопивосновніпунктиструктурищорічногозвіту:

· персональний внесок керівника у підвищення рівня організації навчально-виховного процесу у навчальному закладі;

· вжиті директором заходи щодо зміцнення та модернізації матеріально-технічної бази школи;

· залучення додаткових джерел фінансування навчального закладу та їх раціональне використання;

· вжиті заходи щодо забезпечення навчального закладу кваліфікованими педагогічними кадрами та доцільність їх розстановки,

· соціальний захист, збереження та зміцнення здоров'я учнів та педагогічних працівників;

· залучення педагогічної та батьківської громадськості навчального закладу до управління його діяльністю, співпраця з громадськими організаціями;

· дисциплінарна практика та аналіззверненьгромадян з питаньдіяльностінавчального закладу. Реагуваннякерівника на зауваження та пропозиції, викладенібатьківськимкомітетом, радою та піклувальною радою, батьками, представникамиіншихорганівгромадськогосамоврядування.

Особлива увага зверталася на створення у навчальному закладі належних умов для забезпечення рівного доступу для здобуття якісної освіти. Відрадно, що перелік імен учнів-переможців різноманітних конкурсів та олімпіад супроводжувався щирими оплесками батьків, яким було приємно і за досягнення своїх дітей, і за високий імідж навчального закладу.

У роботі конференції взяли участь: завідувач ПМПЦ управління освіти Г.М.Чергинець, виконуюча обов’язки начальника відділу культури виконкому Орджонікідзевської міської ради Т.М.Сударєва, голова батьківського комітету С.М.Подпорна, голова Ради школи В.О.Берсеньова, голова ПК школи Н.В.Левченко, бібліотекар ЦБС І.Г.Нестерова (філіал № 3, клуб молодої сім'ї «Я+Ти»), вчителі, батьки та учні школи.

Члени президії підтвердили гарний результат діяльності педагогів школи, звернули увагу у своїх виступах на високий результат діяльності закладу, відзначили активну діяльність учнів у заходах. Лідери учнівського самоврядування школи подякували вчителям за нелегку щоденну працю, батькам за розуміння і підтримку у вирішенні проблем сучасної освіти. А батьки, переглянувши фотосвітлини презентації участі дітей у шкільних, міських і обласних конкурсах, олімпіадах, пишалися своїми вихованцями.

Шляхом таємного голосування педагогічного колективу, батьківського комітету, ради та піклувальної ради навчального закладу за результатами звіту, роботу директора школи оцінено на відмінно. За високий результат діяльності навчального закладу за підсумками 2013-2014 навчального року, персональний внесок керівника у підвищення рівня організації навчально-виховного процесу у школі , прийнято рішення клопотати перед управлінням освіти про заохочення директора КЗ «СЗШ № 6» Г.Р.Юртаєвої.

Результати голосування та прийняте рішення відображено у протоколі № 2 зборів (конференції) від 22.05.2014р.

/Files/images/6shkola_novini/2014_rk/СЗШ№6_23.05.2014_2.JPG

/Files/images/6shkola_novini/2014_rk/СЗШ№6_23.05.2014_3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi