• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання міського методичного об'єднання спеціалістів корекційної освіти (вчителів – логопедів) міста.

Засідання міського методичного об'єднання спеціалістів корекційної освіти (вчителів – логопедів) міста.

2014-05-26

/Files/images/kdnz18_novini/2014_rk/КДНЗ№18_26.05.2014.jpg

20.05.2014 року в комунальному дошкільному навчальному закладі №18 «Барвінок» (яслах – садку) загального типу еколого – валеологічного спрямування м.Орджонікідзе Дніпропетровської області відбулося засідання міського методичного об'єднання спеціалістів корекційної освіти (вчителів – логопедів) міста.

Вчитель – логопед КДНЗ №18 В.І.Ляхова разом з командою вчителів – логопедів під керівництвом завідувача МПМПЦ Г.М.Чергинець, провела детальний аналіз і вивчення теоретичного судження «Створення емоційно – позитивного настрою малюків, шлях до збагачення мови».

Педагог продемонструвала різні шляхи у корекційній роботі з малюками. Емоційну бурю і слова захоплення, подяки почули педагоги закладу від учасників методичного об'єднання після перегляду вистави «Заєць Коська та його друзі».

Члени міського методичного об'єднання спеціалістів корекційної освіти дійшли згоди, що якість колекційної освіти, яку проводить вчитель – логопед В.І.Ляхова відповідає високому рівневі і як результат, діти групи компенсую чого типу готові до навчання у школі.

Кiлькiсть переглядiв: 6

Коментарi