• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Життя в пришкільному оздоровчому таборі з денним перебуванням на базі коммунального закладу «Середня загальноосвітня школа № 5 м. Орджонікідзе Дніпропетровської області»

Життя в пришкільному оздоровчому таборі з денним перебуванням на базі коммунального закладу «Середня загальноосвітня школа № 5 м. Орджонікідзе Дніпропетровської області»

2011-06-16

/Files/images/P6150585.JPG

Непомітно плине час, життя в таборі вирує. Горить промінець творчості та натхнення у вихователів, не сумно і дітям разом зі своїми наставниками.
Цікаво, невимушено пройшла гра «Ми за здоровий образ життя». Швидко змінювалися види діяльності, дітлахи з задоволенням приймали участь в конкурсах та виконувати творчі завдання, які вдало перепліталися з фізичними вправами. З великою відповідальністю віднеслися до підготовки гри Ващенко О. І., Головко Л. П.

Скільки хвилювань визвала підготовка до фестивалю «Орджонікідзе має талант» та участь у самому конкурсі. Хвилювалися не лише учасники, а й товариші. Підтримка вихователів Коваленко А. Г. та Холодулькіної І. М. надала дівчаткам впевненості в собі і дала можливість достойно виступити.

Кiлькiсть переглядiв: 7

Коментарi