НОВОРІЧНІ СВЯТКУВАННЯ В ШКОЛІ № 9

2011-12-23

/Files/images/novini/PC220077.JPG

З 19 грудня 2011 року в середній школі № 9 розпочалися найсвітліші і чарівні но-ворічні та Різдвяні свята. І розпочалося все з приходом до закладу Святого Миколая з подарунками для молодших школярів. Підготував ці подарунки, разом з ними і радість для молодших школярів народний депутат України Дмитро Шпенов. Хвилюючі моменти вручення солодощів супроводжувалися урочистими привітаннями та святковими піснями.
Найпотаємніші бажання школярі висловлюють в адресу Діда Мороза напередодні новорічних та Різдвяних свят. Школа святково прикрашена. Піднесений святковий настрій. Очікування дива. Наближення зимових канікул. Це те, чим живе сьогодні колектив школи. Учні підготували виставку малюнків та поробок «Різдвяні свята». Чого тільки не побачили їхні однокласники, вчителі та батьки: паперовий дивограй ялинок і ялинових прикрас, новорічні стіннівки, вітальні листівки, в усьому виявилися художні обдарування учнів, політ фантазії, творчої уяви.
Учні 2-4 класів відвідали на базі БТДЮ 22 грудня 2011р. новорічну виставу «Як Пеппі новорічну ніч рятувала». Захопленню не було меж.
Дід Мороз і Снігуронька (випускники школи), прочитавши думки школярів, висловили найкращі побажання напередодні свят. Найголовніші з них – це успішне закінчення І семестру, примноження успіхів колективу дев’ятої школи, гордість за право належати до її складу: «Ой, дев’ята школо, рідний наш поріг, поспішаєм знову до нових доріг» (із гімну школи).
Незвичним і несподіваним, але разом з тим і захоплюючим було свято, проведене 22 грудня 2011р. членами євроклубу школи «Співдружність» (керівник Л.О. Галаніна) «Новий рік в Європі». Привітання у зв’язку зі святами зі сцени школи прозвучали українською, російською, англійською, німецькою, французькою, італійською та польською мовами. Батьки, присутні на даному заході, дали йому найвищу оцінку.
Задоволеними були й батьки 10 класу (класний керівник Волик Н.А.), які 22 грудня 2011р. стали свідками театралізованої вистави «За двома зайцями». 100% десятикласників отримали ролі у виставі, і кожна з них відповідала характеру учня, його звичкам. З’ясувалося, що кожен десятикласник – драматично обдарований.
23 грудня 2011р. старшокласники святковим концертом відзначили наближення Нового 2012 року. Як вони зазначили у своїх привітаннях, сподівання на найкраще здійсняться у кожного, хто цього прагне.
О.Д. Барба, заступник директора
з навчально-виховної роботи СЗШ № 9

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi