«День Святого Миколая»

2011-12-19

/Files/images/novini/P1010003.JPG

Низький уклін, віддавши щиро Богу,
І залишивши світлий добрий рай,
В далеку вирушив дорогу
Святий отець наш Миколай.
Несе він людям щире, добре слово,
Не прагне тільки шани від людей.
А ще – любов свою казкову
Для добрих лагідних дітей.

У дошкільному навчальному закладі №23 19.12.2011 року провели тематичну розвагу з дітьми груп: № 6 (6 р.ж.), № 1 (5-6 р.ж.), № 3 (5 р.ж.) на тему «День Святого Миколая».
В святково прикрашеній музичній залі зібралися діти молодшого (5 р.ж.) та старшого (6 р.ж.) дошкільного віку, щоб цікаво та весело відсвяткувати улюблене дитяче свято «День Святого Миколая».
Вихователі груп Луговець О.М., Забуга Ю.С., Тетеріна Є.А., Рудь І.П. та музичний керівник Чумаченко Л.Г. підготували дітям цікаве чарівне дійство. Святково прикрашена музична зала нагадувала казку: снігові кучугури навкруги, кришталеві дерева, казкові ялинки – все це створило у дітей радісний настрій. Діти подорожували по казковому лісі, зустрілися і розважилися зі Сніговою Бабою, пограли з нею в зимові ігри, співали пісню про зиму. Хореографічна композиція «Метелиця», виконана під українську народну музику, ніби поринула присутніх у справжню хуртовину, сніжну та холодну.
Появу Святого Миколая чекали з радістю всі дітлахи. Вони разом з лісовими звірятами пішли лісом йому на зустріч,дзвонили у дзвіночки, щоб він часом не заблукав. І яка ж радість була у дітей, коли з’явився Святий Миколай. Діти з радістю та задоволенням розповідали йому вірші, заспівали гарну пісню «Святий Миколай». Дівчатка - ангелочки з такою легкістю та чарівністю кружляли навколо Святого Миколая, створюючи таємничу та захоплюючу атмосферу.
І як годиться, довгоочікуваний Миколай прийшов із подарунками для всіх дітей. На свято діти отримали солодощі, цукерки, печиво тощо. Радості малечі не було краю.
Забілів від снігу гай,
А святий Миколай –
Він за нас все пам’ятає,
Нагороди зготовляє,
Нам даруночки приносить,
За нас у Бога ласки просить!.

Кiлькiсть переглядiв: 346

Коментарi