Мрії здійснюються

2011-06-17

/Files/images/SDC14298.JPG

В ДЗВ «Сонячний» на базі комунального закладу «Середня загальноосвітня школа №4 м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» на початку І зміни діти розповіли про свої мрії: ходити в походи, на екскурсії, цікаво і весело проводити час, робити поробки своїми руками, малювати, грати в цікаві ігри.
Здійснити мрії дітей допомогли: керівник шкільного гуртка «Умілі рученята» - Барабаш Л.Й.( спеціаліст І категорії) та керівник гуртка БТДЮ «Веселі олівці» - Івасюк М.В. Діти з задоволенням відвідують гуртки. Вернісаж дитячих робіт на тему: «Казкова галявина» просто вражає майстерністю виконання та інноваційними технологіями.
Про морально – етичне виховання подбала керівник лялькового театру Х.І.Златоусова (представник батьківської громади). Діти з цікавістю і захопленням переглянули казки: «Завжди з нами», «Квітка – семицвітна».
Над тим щоб діти весело проводили час в таборі старанно працюють вихователі: Логвінова К.О. (спеціаліст І категорії), Барабаш Л.Й. (спеціаліст І категорії). Це вони організували і провели незабутні екскурсії: «Знавці рідної природи», «Стежинами рідного краю». Під час екскурсій діти разом з вихователями провели розвідку літніх прикмет, щоб дізнатися, чи наступило літо – не за календарем, а у природі. Карта – розвідки на місцевості передбачала наступні станції: «Хмари», «Вода», «Польові квіти», «Галявина пернатих», «Галявина комах». Цікаві повідомлення приготувала кожна команда дітей у вигляді яскравих газет з розповідями про побачене на маршруті.
Аукціон ігор, інтелектуальні конкурси, концерти «Ромашки» допомагають здійснити мрії дітей.
Гурток БТДЮ «Веселі нотки» - керівник Середа А.Н. додає дітям веселого настрою в таборі.

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi