Вітаємо з перемогою!

2014-04-14

/Files/images/dyussh_novini/ДЮСШ_14.0.2014.jpg

З 10.04 по 12.04.2014р. у м. Кривому Розі відбулися змагання Кубку Дніпропетровської області зі спортивної акробатики . Місто Орджонікідзе на ньому представляли вихованці дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти (директор Бакієва І.В.) тренерів О.Образцової, Т. Венгер, Н.Токмань, А. Сладкової.

Перші місця за програмою «Майстрів спорту України» вибороли: жіноча пара у складі: Слащьової Поліни та Березинської ДариниП, чоловіча пара- Земляний Микола, Хажанець Іван, змішана пара – Ткаченко Дарина, Селезньов Олександр, та жіноча трійка у складі Калюки Олени, Косенко Дарини і Вакуленко Катерини.

Срібними призерами стали: жіноча пара у складі Конюшенко Анастасії та Ткаченко Карини, змішана пара: Герасименко Олег, Веселова Анастасія, та чоловіча четвірка: Шелесько Дмитро, Заульський Спартак, Суховільський Олександр, Зубік Данило.

ІІІ місце посіла змішана пара Балихіна Катерина, Заульський Спартак.

Серед спортсменів юнацьких розрядів І місце мають чоловіча четвірка у складі: Балабанова Станіслава, Грицая Олександра, Селіванова Івана, та Іванісіка Олександра;

ІІ місце посіли жіноча пара Бабенко Катерина, Лебєдєва Вікторія, та жіноча трійка Дрок Валерія, Лісогурська Валерія, Бондаренко Анастасія.

ІІІ місце жіноча пара Назаренко Ельвіра та Бойко Катерина.

Наша команда своїми виступами вкотре довела високий рівень спортивної майстерності і у загальному командному заліку піднялася на вищу сходинку п’єдесталу.

У м. Дніпропетровську відбувся Чемпіонат області з волейболу серед дівчат 1997-1998 р.н. у період з 11 по 12 квітня 2014р.

У змаганнях взяли участь 6 збірних команд міст Дніпропетровської області. Нашій команді вдалося реалізувати настанови тренера Л. Мурашової і продемонструвати яскраву командну гру, здобувши ІІІ місце.

Вітаємо з перемогою!

Кiлькiсть переглядiв: 72

Коментарi