• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • II тур міського етапу конкурсу «Вчитель року 2011» в номінації «Біологія»

II тур міського етапу конкурсу «Вчитель року 2011» в номінації «Біологія»

2011-12-12

/Files/images/novini/Larisa.jpg

08.12.2011р. відбувся II тур міського етапу конкурсу «Вчитель року 2011» в номінації «Біологія». Комунальний заклад «Загальноосвітній ліцей м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» представляла Літвінцева Л.І.- спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист. Підтримували педагога на уроці учні 11-А класу та директор ліцею Н.О.Бондаренко .
«Збережи те, де стоїш, де живеш, на відстані погляду й голосу, хоча б на відстані простягнутої руки» - таким було кредо уроку.
Лариса Іванівна обрала для дослідження актуальну тему: «Проблеми навколишнього середовища, шляхів його збереження та ознайомлення з природоохоронними територіями України».
Приємна музика надихала учнів на роботу та не дозволяла членам журі нудьгувати. Дослідницькі проекти, які були представлені ліцеїстами, ознайомили гостей з основними заповідними зонами Дніпропетровщини та України.
Журі відмітило креативний підхід до організації уроку та подякувало за роботу. Праця Лариси Іванівни була оцінена належним чином - вона виборола I місце і звання «Вчитель року -2012».
Вітаємо педагога! Бажаємо перемоги в обласному етапі конкурсу.

Кiлькiсть переглядiв: 81

Коментарi