Перемоги наших спортсменів

2014-04-02

/Files/images/dyussh_novini/ДЮСШ_02.04.2014_1.jpg

Під час весняних канікул у м. Нікополі проходив Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 1999-2000 р.н..

За перемогу у турнірі змагалося 8 дитячих команд з міст України.

Команда ДЮСШ м. Орджонікідзе під керівництвом тренера Сєвєрова Г.М. продемонструвала тверду волю до перемоги і у фіналі за І місце перемогла команду м. Нікополя з рахунком 2:0.

Суддівською колегією змагань кращим гравцем турніру визнано футболіста Ємакова Владислава, а у номінації «Кращий бомбардир» став теж наш гравець Пенський Даніїл, який забив 4 гола у ворота суперників.

28 березня 2014 року у Павлограді пройшли змагання Чемпіонату області з гімнастики спортивної. Змагались команди дівчат молодших вікових груп з м. Марганеця, Павлограду і Орджонікідзе. Змагання передбачили виконання вправ у 4 видах: бруси, колода, стрибок, вільні вправи.

Так у особистій першості місця розподілились наступним чином:

І місця- Панченко Дарина, Безрук Анастасія, Зарубіна Вікторія, Кальченко Вікторія та Потайчук Софія, Руденко Софія;

ІІ місця- Ришняк Віолетта, Кострицька Евеліна, Григор’єва Сніжана, Зарубіна Юнона, Коробко Оксана, Устенко Марія, Леонова Яна, Сефібекова Кизил;

ІІІ місця мають – Бережна Сніжана, Димченко Діана, Поміркована Анна, Дектерева Світлана, Євсєєва Ксенія, Дюкарева Ксенія, Бадова Анастасія, Чергинець Анна, Штурмак Анна, Майстренко Віторія, Ткаченко Валентина, Біднюк Анна.

За підсумками чемпіонату вихованки тренерів Смирної І.М., Смородової Г.О., Клобукової О.О. та Колпакової Н.М. показали високу майстерність і завоювали ІІ командне місце в області.

/Files/images/dyussh_novini/ДЮСШ_02.04.2014_2.jpg

Вітаємо з перемогою!

Кiлькiсть переглядiв: 91

Коментарi