Комп’ютерна перлинка

2014-04-01

/Files/images/btdyu_novini/2014_rk/БТДЮ_01.04.2014.JPG

«Хто володіє інформацією — той володіє світом!»

Під таким гаслом пройшов тиждень інформатики «У вирі інформаційних технологій» у період весняних канікул на базі Дніпропетровського обласного центру науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді пройшов. Мета заходу — залучити якнайбільшу кількість учнів до позашкільної роботи, пов’язаної з інформатикою. Виявити обдарованих дітей. Протягом тижня були проведені вікторини, брейн-ринги серед гуртківців ДОЦНТТ та ІТУМ, а також обласні конкурси з інформаційних технологій «Капітошка», «Комп’ютерна перлинка» та «Мікроша».

28 березня 2014 року відбувся обласний конкурс з графічного програмування «Комп’ютерна перлинка», у якому взяли участь вихованці гуртка «Комп’ютерна графіка» Будинку творчості дітей та юнацтва м. Орджонікідзе (керівник М.М. Савченко). Солдатенко Олександра і Надточий Данило мали можливість заявити про себе як про наймолодших програмістів області, адже вікова категорія учасників становила до 14 років.

Конкурс проводиться в номінаціях «Комп’ютерний вернісаж» та «Графічне програмування». У цьому році до фіналу конкурсу дійшли 37 учнів, які перемогли своїх однолітків у регіональних змаганнях. Це школярі з міст Дніпропетровська, Кривого Рогу, Орджонікідзе, Павлограда та сільських районів Дніпропетровщини. Вихованці отримали неоцінений досвід спілкування з однодумцями та виконання програмних завдань, а також масу задоволення.

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi