Кожна людина – творець свого щастя.

2011-12-08

/Files/images/novini/фото Каращук.JPG

Добігає кінця 2011 рік. І у педагогічному колективі СЗШ №2 оживляється робота по набору учнів у 10 клас.
Дев’ять років учителі допомагали вихованцям переживати шторми і штилі, радості і печалі, гіркоту невдач і щастя перемог шкільного життя.
Тепер ми запрошуємо дев’ятикласників та їхніх батьків продовжити співпрацю з педагогічним колективом СЗШ №2. Не треба пасувати перед труднощами, не зупинятись на досягнутому, а рухатись далі в пошуках своєї неповторної дороги.
Кожному з випускників необхідно усвідомити, що, йдучи зі школи, їм потрібно буде вивчати матеріал 10-11кл. у стислі терміни, тобто за 1 рік. Але не для кожного це під силу. Тому перш ніж зробити крок у невідомість, слід все добре виважити, продумати, обрахувати. Не забувайте, що існують професії, для яких потрібно повна загальна освіта, тобто 11 років навчання у школі та навчання у вузі. Щоб здобути ту професію, яка вас приваблює, потрібні глибокі знання(або ж великий гаманець).
Перед випускниками постає прийняття рішення про вибір подальшого шляху отримання освіти. Для надання допомоги в цьому питанні необхідно об’єднати зусилля школи і сім’ї. З цією метою батькам і учням запропонували анкету, розроблену психологам школи і завучем, щоб правильно визначити нахили дітей. Відомості, отримані від батьків і учнів, допоможуть у досягненні поставленої мети.
Школа пропонує профільне навчання:
а) фізико-математичний;
б) природничий;
в) філологічний;
г) історичний;
д) технологічний;
І у вас буде можливість правильно обрати подальший шлях. То ж будьте реалістами, щоб ваша подальша дорога не була для вас обтяжливою і щоб по збігові часу не шкодувати про ваш вибір.

Кiлькiсть переглядiв: 117

Коментарi