Найкращий читач Орджонікідзе – 2014

2014-03-19

/Files/images/chertomlik_novini/2014_rk/Чертомлик_19.03.2014_1.jpg

Найкращий читач Орджонікідзе – 2014

Книги – кораблі думки,

що пливуть на хвилях часу й обережно

несуть свій дорогоцінний вантаж

від покоління до покоління.

18.03.2014 року на базі центральної міської бібліотеки. Бібліотекарі шкіл та члени міської бібліотеки подарували іще одну мить зустрічі з книгою, доводячи, що людина, яка вміє і любить читати – щаслива людина, адже читання – це велика духовна цінність.

Найкращими читачами комунального закладу «Чортомлицька неповна середня загальноосвітня школа м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» серед учнів 6, 7 класу виявилися учениця 6 класу Осіння Яна та учениця 7 класу Пономар Єлизавета, які представляли на конкурсі свої вміння самостійно працювати з книгою, розповідаючи про книги учениці іще раз довели, що книга – джерело світла і мудрості, мудрий друг і порадник.

Пономар Єлизавета яскраво і жваво відповідала на питання журі. Презентувала сторінки прочитаних книг, свої роздуми над долею головних героїв. Читацький щоденник допомагає Лізі унормувати, запам’ятати образи улюблених героїв.

За розповіддю Лізи до читання книжок її привчили батьки: читали їй казки, вірші, оповідання. З дитячих років книжка захоплювала її, допомагала пізнати себе та зрозуміти світ.

За таку старанність дівчата отримала дипломи за участь та грамоту за І місце серед учнів 7 класів та отримання звання «Найкращий читач Орджонікідзе – 2014» стала Пономар Єлизавета.

/Files/images/chertomlik_novini/2014_rk/Чертомлик_19.03.2014_2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 88

Коментарi