• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Шевченко – батько українського народу

Шевченко – батько українського народу

2014-03-18

/Files/images/kdnz21/2014_rk/КДНЗ№21_18.03.2014_1.JPG

Матеріали публіцистичного характеру,

присвячені подіям у КДНЗ № 21

Шевченко – батько українського народу,

Палкий борець за правду і свободу…

14 березня 2014 року в КДНЗ №21 пройшла літературно-музична розвага присвячена 200-річчю з дня народження видатного поета та художника Тараса Григоровича Шевченка на тему: «Ой, співали кобзарі на Тарасовій горі!». Протягом святкового заходу діти вшанували пам'ять Великого Кобзаря.

Ми з гордістю вимовляємо ім’я Тараса Шевченка, його твори непідвладні часуй завжди актуальні. Інтерес у дітей викликало розглядання зразків художньої спадщини Тараса Шевченка у формі репродукцій його картин. Діти слухали музичні твори за мотивами поезій, які справили на них незабутні враження.

Святкова літературно-музична розвага «Ой, співали кобзарі на Тарасовій горі!» була сповнені національним колоритом, добре запам’яталися дошкільникам яскравістю образів, викликали у дітей емоційне піднесення, наповнили їх гордістю за славетних співвітчизників. Діти не просто ознайомились з літературними доробками письменника, вони навчилися відчувати красу художніх та музичних творів на основі кращих зразків української літератури.

«Вірші його байдужими нікого не лишали,

До боротьби за правду людей всіх закликали!

За спадщину неоціненну, яку лищив для нас Тарас,

Вклоняємось йому доземно і щиро дякуєм щораз».

/Files/images/kdnz21/2014_rk/КДНЗ№21_18.03.2014_2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 85

Коментарi