• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Створюємо ситуацію успіху для кожного вихованця.

Створюємо ситуацію успіху для кожного вихованця.

2011-12-06

/Files/images/novini/Джерельце ра䦦 зв¦льненню.jpg

У дошкільному навчальному закладі 22.11.2011 року в рамках міського психолого-педагогічного семінару з проблеми: «Використання інноваційних педагогічних технологій для формування креативності учасників освітнього процесу в ДНЗ» (керівник Якимова Н.М.) провели дозвілля з дітьми групи № 6 старшого дошкільного віку (6 р.ж.) на тему «Даруємо радість пізнання».
Це підсумкове заключне заняття інтегрованого типу завершувало осінній цикл освітньо-виховної роботи з дітьми. Під час проведення дозвілля вихователь Луговець О.М. використовувала інноваційну технологію А. Бєлкіна «Створення ситуації успіху». Адже, як відомо, успіх необхідний кожному. Успіх - це переживання стану радості, задоволення від того, що результат до якого прагнула дитина у своїй діяльності, або збігся з її очікуваннями, або перевершив їх.
Вихователь яскраво продемонструвала, як необхідно кожній дитині відчувати та переживати ситуацію успіху кожного дня. Цікаві методи і прийоми, використані вихователем, показали як таку ситуацію можна створювати кожній дитині щодня.
Кожній дитини дали змогу продемонструвати свої здібності та результати наполегливої праці. Дівчатка гарно виконували «Таночок Осені» з осінніми листочками. Хлопчики – дуже гарно виконали ролі Їжачка, Вітру, Листопаду, Лісовичка. Майже всі діти розказували гарні віршики про осінь, про осінню погоду та явища природи, за отримали вдячність та оплески від глядачів. Зірковий час був для Аміри Каплун – вона сольно виконала гарну пісеньку «Посміхнись», отримавши суспільне визнання як своїх товаришів, так і вихователів, батьків.
Дозвілля пройшло цікаво та весело. Яскраво прикрашена музична зала створювала атмосферу казкового осіннього лісу. Діти «потрапили» в казку, в якій стали активними учасниками, допомогли добру перемогти зло.

Кiлькiсть переглядiв: 74

Коментарi