Звіт керівника

2011-06-09

/Files/images/DSCN0169.jpg директор КЗ "ЧНСЗШ" Непомнєща О.Г.

09 червня в закладі відбувся звіт керівника – директора комунального закладу "Чортомлицька неповна середня загальноосвітня школа м.Орджонікідзе Дніпропетровської області" Непомнєщої О.Г. за участю батьківської громадськості, педагогічного колективу та небайдужих мешканців селища. Непомнєща О.Г. звітувала про роботу за минулий навчальний рік. Висвітлила усі досягнення учнів та вчителів: призові місця на міських олімпіадах, спортивні нагороди, активну участь у міських виховних заходах. Зосередила увагу, що ремонтні роботи у закладі проводяться на благодійні батьківські кошти та завдяки фінансуванню міськвиконкому.
Навчальний заклад 100% використав варіативну частину робочого навчального плану. Було введено на прохання батьків факультатив «Креслення» для учнів 8 – 9 класів, уроки обслуговуючої праці для дівчаток 6 – 9 класів, курс «Юні екологи» для учнів 7 – 9 класів, курс «Логіка».
Оксана Григорівна звернула увагу на результати навчальних досягнень учнів, висловила подяку батькам за розуміння підтримку, допомогу у вирішенні шкільних проблем. Частина батьків була нагороджена подяками від імені педагогічного колективу.
В обговоренні взяли участь батьки та педагоги. Вони відзначили позитивні моменти у шкільній роботі, висловили вдячність педагогічному колективу за надання дітям якісних знань та організацію цікавого дозвілля, відзначили позитивну роботу директора, запропонували оцінити роботу керівника закладу задовільно. Це рішення було ухвалено одностайно.

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi